Categorii

PEST REPELLER STOP-2001 cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 148 mp

PEST REPELLER STOP-2001 cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 148 mp
PEST REPELLER STOP-2001 cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 148 mp
Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice anti soareci si sobolani. Asigura protectia si anti gandaci si alte insecte. Control al daunatorilor complet automatizat.

Producător: Brighter Image Ltd. – Irlanda
Cod produs: STOP-2001-10
Puncte de recompensă: 6
Disponibilitate: Epuizat
Preţ: 122,96 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 700

PEST REPELLER STOP-2001 Aparat automat combinat cu ultrasunete și unde electromagnetice 
Garanție: 24 de luni. 

Aparat automat combinat cu ultrasunete și aparat electronic electromagnetic STOP-2001 – eficient pentru 148 m.p. pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare – gândaci, furnici, păienjeni, etc. Protecție garantată în toata casa. 

Control complet automatizat – singurul produs din gama noastră cu acțiune complet automatizată -  se pornește și oprește automat la intervale corespunzătoare, schimbă sfera frecvențelor emise pentru obținerea unui efect maxim asupra dăunătorilor.
PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE: Aparatul combină două aparate în unu – de ultrasunete și electromagnetic în vederea obținerii unei acțiuni mai eficace pentru alungarea dăunătorilor nedoriți. Aparatul schimbă câmpul electromagnetic existent în jurul cablurilor instalației electrice, cea ce produce o acțiune puternică pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor,  veverițelor, păianjenilor, gândacilor, furnicilor și altor insecte târâtoare. 

Emițătorul special de ultrasunete de asemenea atacă dăunătorii printr-un sunet de frecvență mare de la 26 kHz la 40 kHz, perturbând comportamentul lor de cuibărire, acționează asupra aparatului auditiv și sistemului nervos al rozătoarelor și insectelor. Ultrasunetele emise sunt în afara intervalului de audibilitate al oamenilor și animalelor de companie, precum câini, pisici, păsări și alte animalele cu sânge cald. Ele sunt insuportabile pentru hamsteri și cobai.   

Prin acțiunea sa aparatul perturbează funcțiile lor vitale, provocând panică printre ei. Rozătoarele și insectele încetează a se hrăni și reproduce, părăsind suprafața protejata. Forma și frecvența impulsurilor se schimbă continuu, prevenindu-se astfel adaptarea rozătoarelor la ele.  

Aparatul nu influențează semnalele de televiziune, radio, de alarmă sau cele telefonice, alertele de incendiu și de gaze.
Este inofensiv pentru omenii, inclusiv pentru femeile însărcinate, copiii și persoanele cu  stimulatoare cardiace și aparate auditive.

MĂSURI PREVENTIVE: Cea ce încurajează apariția rozătoarelor și insectelor sunt alimentele descoperite și resturile alimentare. Strângeți produsele alimentare și eliminați deșeurile. Igiena bună și dăunătorii rareori sunt compatibile. Înaintea utilizării aparatului este bine a asigura ieșiri din încăperile. Astfel veți accelera efectul. După ce rozătoarele părăsesc zona protejată, închideți toate intrările și umpleți toate găurile din pereți și podea. Măsurile preventive corespunzătoare accelerează și cresc efectul  de la funcționarea aparatului cu ultrasunete pentru combaterea rozătoarelor.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Conectați aparatul la priză cu tensiune de 220 V. Indicatorul luminos se aprinde și stinge automat, fiind o indicație pentru funcționarea aparatului. Lăsați aparatul a funcționa fără întrerupere – consumul este minim – 4W. Protejați aparatul de contact cu apă și de razele solare directe.

ATENȚIE: PENTRU OBȚINEREA UNUI EFECT MAXIM, RESPECTAȚI URMĂTOARELE CERINȚE:

- Conectați aparatul în apropierea tabloului electric de distribuție – astfel efectul se distribuie uniform prin cabluri în toate încăperile.

- Aparatul este eficient numai pentru încăperi, care sunt cu pereți cu cabluri de instalație electrică.   

- După obținerea efectului dorit, nu opriți aparatul pentru a preveni reapariția rozătoarelor.

EFECT AȘTEPTAT: Efectul inițial se poate observa după câteva zile, iar efectul maxim se obține după încă aproximativ 5-7 zile. În această perioadă probabil veți observa o activitate crescută a rozătoarelor. Este normal – sub acțiunea undelor electromagnetice ele își părăsesc  locurile de ascundere, iar în urma părăsesc și încăperile. Utilizarea unor mijloace suplimentare (capcane, momeli, etc.) în această perioadă aduce un efect foarte mare.

Parametri tehnici:
Tensiune de alimentare
: 220-240V/50Hz
Putere consumată: 4W
Acest aparat are un adaptor (ștecăr potrivit) pentru prizele electrice în România. 

Garanție: 24 de luni.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: