Despre noi

Distribuitor de  
Brighter Image Ltd. – Irlanda
Procter Bros Ltd – Anglia
Concept Research Ltd. – Anglia, 
Bird Free Ltd. – Anglia
Control Zone Products Ltd – Anglia
Plastdiversity Lda – Portugalia
Silvandersson Sweden AB – Suedia.

De ce să cumparați la noi?

 • Firma noastră vinde produse dovedite în practică, suntem orientați spre problemele clienților noștri, care primesc un real ajutor și consultații. 

100% calitate garantată a produselor

 • Aparatele electronice ale noastre sunt testate și fiacere dintre ele are un certificat de calitate. Aparatele sunt de calitate garantată și de origine, fără excepție și compromisuri!

Livrare rapidă

 • Livrare rapidă și de calitate: Toate produsele se livrează în termen de 24 – 72 de ore, în zile lucrătoare, prin Urgent Cargus. Prețul transportului este doar 15 Lei.  

Disponibilitate a produselor

 • Toate produsele care se găsesc pe site se află pe stocul lui Epest.ro. Informațiile despre disponibilitatea se actualizează în mod automat și aceea permite primirea, prelucrarea și expediarea produselor în cel mai scurt timp posibil. 

Garanție 

 • Garanția aparatelor electronice este 24 de luni. 

Experiență și professionalism 

 • Datorită experienței noastre de alungul timpului, noi ne îmbunătățim în mod constant și se străduim de a satisface celor mai înalte standarte și exigențe de calitate, loialitate și professionalism, oferind clienților noștri cel mai bun din lumea pentru combaterea dănătorilor. Echipa noastră motivată și bine calificată vă vor satisface toate cerințele și întrebări.   

100% Banii înapoi, garantat

 • La cerere, vom returna banii dumneavoastră în termen de 30 de zile calendarice, după primirea comenzii, dacă aspectul bun a produsului este păstrat și acest produs este însoțit de toate documentele primite la livrare. 

Protecție a datelor cu caracter personal 

Confidențialitate

 • Conform legea pentru protecția datelor cu caracter personal, site-ul nostru păstrează și protejează datele personale ale clienților sale împotriva distribuirii și practicilor lipsite de etică. De asemenea, site-ul nostru utilizează SSL – un certificat internațional de siguranță și este obligat să nu vă trasnmite mesaje comerciale nedorite.  

Respect 

 • Ne trătam clienții cu respect și demnitate, deoarece pentru noi cel mai important lucru sunt serviciile de calitate superioară. Noi punem clienții noștri pe primul loc.

Inovație 

 • Salutăm inovațiile – vă oferim produse, idei și metode dovedite în practică în toata Europa. 

Clienții noștri revin la noi 

 • Ne-am stabilit relații trainice cu clienții noștri. O mare parte din clienții, chiar și astazi, continuă să aibă încredere în noi și cumpără de multe ori de la noi. Suntem extrem de mândri de această și întotdeaună ne străduim de a construi între noi și clienții noștri relații de încredere și înțelegere. 

Contacte:
Bulgaria, Sofia 1000, str. G.S.Rakovski nr. 108, birou 104
Tel.: 031 630 10 12
E-mail: pestro.ltd@gmail.com