Categorii

Noutăți

Unde se ascund ploșnițele
Unde se ascund ploșnițele? Ploșnițele pot fi atrase de diferite gazde, numeroase, cum sunt vertebratele cu sânge cald (de exemplu: rozătoare, câini, pisici). Cu toate acestea, oamenii sunt gazda lor preferată. Aceste insecte sunt atrase de căldură, de umiditatea corpului uman. Pot detecta aceste gazdele de la aproximativ trei metri distanță. Unde se ascund ploșnițele? Acest fapt se leagă de disponibilitatea de sânge a gazdelor. Ploșnițele sunt nocturne și activează mai ales noaptea. Însă ce se întâmplă când răsare soarele? Ele nu se t&acir..
Rândunicile - pro și contra
Rândunicile - Pro și contra Când și cum să-mi protejez casa dacă nu vreau cuiburi de rândunici? De ce sunt împotriva cuiburilor de rândunică în hotelul meu? Ce daune cauzează rândunelele în hale industriale? Care sunt dușmanii naturali ai rândunelelor și cum ele pot fi alungați prin plasarea sperietorilor? Soluții eficiente. Rândunicile - Pro și contra Rândunicile pentru mine, precum și pentru mulți oameni, sunt una dintre păsările mele preferate. Le conectez cu primăvara, cu natura reînviată, cu măr..
La revedere ciorilor
Știm cu toții cât de mult trebuie să muncim atunci când ne apucăm de grădinărit. Pe lângă munca fizică depusă și îngrijirea efectivă a culturilor, mai există și alți factori pe care trebuie să îi avem în vedere și care nu țin de noi, ci de mediul încojurător.Păsările, în special ciorile reprezintă unul dintre acești factori. Ciorile sunt păsări inteligente care trăiesc pe lângă casele oamenilor, distrungând considerabil culturile agricole, mai ales când atacă în cârd. Există patru specii de ciori și anume: cioara-..
Cum scap de dihori
  Dispariția subită și constantă a ouălor sau găsirea găinilor moarte în gospodărie poate indica existența nedorită a unui dăunător. Mai exact, apariția unui dihor. Află cum îl identifici și cum poți scăpa rapid și eficient de acest dăunător cu o capcană de dihori!       Cum arată dihorul Un carnivor de dimensiuni mici (30-50cm), dihorul poate fi recunoscut ușor datorită corpului subțire și flexibil însoțit de un cap mic, turtit, cu urechi rotunde și mici și ochi rotunzi și sticloși. Are o coadă lungă (10-20cm), un maxilar proeminent cu 34 de ..
3 pasi eficiente de alungarea soarecilor din pereti
Simpla prezenta a daunatorilor intr-un spatiu de locuit se poate transforma intr-un cosmar. Sunt foarte greu de capturat si de omorat, dar cu metodele de combatere oferite de noi, situatia este sub control. Doar trebuie aleasa varianta potrivita astfel incat orice alarma sa fie rezolvata in cel mai scurt timp. Locurile greu accesibile sunt ideale pentru soareci si acestia stiu exact unde sa se ascunda. Vorbim aici despre rozatoare care sunt adaptate conditiilor dificile de supravietuire si care simt cand trebuie sa fuga de prezenta omului. Aici intervine tehnologia de care noi dispunem, car..
3 capcane de cartite eficiente si usor de folosit
Vom începe cu o discuție despre modul în care dăunătorii îți afectează grădina, cum îi poți identifica, cea mai bună capcană pentru cartițe și apoi vom trece la produsele cheie pe care le poți folosi pentru a scăpa de ele. Ce sunt cârtițele? Cârtițele sunt mamifere carnivore subterane, care se hrănesc în primul rând cu insecte și alți dăunători din grădina ta. Cârtițele sunt săpatoare de tuneluri subterane, capabile să ocupe orice sol bogat în nutrienți și îți pot distruge gazonul sau grădina cu un sistem extins de tunelur..
5 metode de a scapa de gandacii de bucaterie
5 metode de a scăpa de gândacii de bucăterie   Gândacii de bucăterie - unde se ascund Gândacii preferă locurile calde și umede. Sunt insecte nocturne. Gândacii se ascund în locuri retrase în timpul zilei. Prin urmare, îi puteți detecta noaptea. Dacă porniți lumina, veți vedea ghearele care trec prin fisuri. Gandacii sunt insecte foarte agile. Ei aleargă repede și uneori nu le poți transpune. Gândacii de bucăterie - cum se reproduc Gândacii se reproduc punând ouă. Un singur ou conține de la 15 la 50 de gândaci..
Cum sa scapi de porumbei
Ganditi-va la acea imagine boema a porumbelului hranit in parc de un domn invarsta, așezat pe o bancă, aruncând hrana catorva păsări răbdătoare. Acum, gândiți-vă la statuile din orice parc, băncile, copacii și ganditi-va la mizeria lăsată în urmă de aceiași porumbei. E destul de dezgustător, si nu foarte beom. Porumbeii - de ce sunt o problemă  Porumbeii pot fi o adevărată provocare, nu există nici o îndoială. Și încercând să-i convingeți să se deplaseze și să deranjeze pe altcineva sau să viziteze o zonă mai prietenoasă cu păsările, poate fi stre..