Categorii

Noutăți

3 pasi eficiente de alungarea soarecilor din pereti
Simpla prezenta a daunatorilor intr-un spatiu de locuit se poate transforma intr-un cosmar. Sunt foarte greu de capturat si de omorat, dar cu metodele de combatere oferite de noi, situatia este sub control. Doar trebuie aleasa varianta potrivita astfel incat orice alarma sa fie rezolvata in cel mai scurt timp. Locurile greu accesibile sunt ideale pentru soareci si acestia stiu exact unde sa se ascunda. Vorbim aici despre rozatoare care sunt adaptate conditiilor dificile de supravietuire si care simt cand trebuie sa fuga de prezenta omului. Aici intervine tehnologia de care noi dispunem, car..
3 capcane de cartite eficiente si usor de folosit
Vom începe cu o discuție despre modul în care dăunătorii îți afectează grădina, cum îi poți identifica, cea mai bună capcană pentru cartițe și apoi vom trece la produsele cheie pe care le poți folosi pentru a scăpa de ele. Ce sunt cârtițele? Cârtițele sunt mamifere carnivore subterane, care se hrănesc în primul rând cu insecte și alți dăunători din grădina ta. Cârtițele sunt săpatoare de tuneluri subterane, capabile să ocupe orice sol bogat în nutrienți și îți pot distruge gazonul sau grădina cu un sistem extins de tunelur..
5 metode de a scapa de gandacii de bucaterie
5 metode de a scăpa de gândacii de bucăterie   Gândacii de bucăterie - unde se ascund Gândacii preferă locurile calde și umede. Sunt insecte nocturne. Gândacii se ascund în locuri retrase în timpul zilei. Prin urmare, îi puteți detecta noaptea. Dacă porniți lumina, veți vedea ghearele care trec prin fisuri. Gandacii sunt insecte foarte agile. Ei aleargă repede și uneori nu le poți transpune. Gândacii de bucăterie - cum se reproduc Gândacii se reproduc punând ouă. Un singur ou conține de la 15 la 50 de gândaci..
Cum sa scapi de porumbei
Ganditi-va la acea imagine boema a porumbelului hranit in parc de un domn invarsta, așezat pe o bancă, aruncând hrana catorva păsări răbdătoare. Acum, gândiți-vă la statuile din orice parc, băncile, copacii și ganditi-va la mizeria lăsată în urmă de aceiași porumbei. E destul de dezgustător, si nu foarte beom. Porumbeii - de ce sunt o problemă  Porumbeii pot fi o adevărată provocare, nu există nici o îndoială. Și încercând să-i convingeți să se deplaseze și să deranjeze pe altcineva sau să viziteze o zonă mai prietenoasă cu păsările, poate fi stre..