Categorii

3 capcane de cartite eficiente si usor de folosit

3 capcane de cartite eficiente si usor de folosit

Vom începe cu o discuție despre modul în care dăunătorii îți afectează grădina, cum îi poți identifica, cea mai bună capcană pentru cartițe și apoi vom trece la produsele cheie pe care le poți folosi pentru a scăpa de ele.

Ce sunt cârtițele?

Cârtițele sunt mamifere carnivore subterane, care se hrănesc în primul rând cu insecte și alți dăunători din grădina ta. Cârtițele sunt săpatoare de tuneluri subterane, capabile să ocupe orice sol bogat în nutrienți și îți pot distruge gazonul sau grădina cu un sistem extins de tuneluri subterane. Cârtițele sunt în mare parte animale solitare prin natură și apar sub pământ, ocazional, când dăunătorii caută niște mâncare sau o pereche pentru procreare. Dăunătorii pot fi departe de animalele ideale de care aveți nevoie în grădină, însă cârtițele nu sunt în totalitate distructive, deoarece aduc multă valoare solului și altor plante.

Cât de mult afectează grădina?

După cum am subliniat deja, cârtițele sunt carnivore ce mănâncă o gamă largă de insecte. Unele dintre aceste insecte sunt dăunători care sunt destul de periculoși pentru grădină, în timp ce unele sunt utile pentru ecosistemul grădinii. Un exemplu bun sunt viermii de pământ care joacă un rol crucial în menținerea sănătății solului și a plantelor. În al doilea rând, cârtițele sunt capabile să facă tunele subterane, în ciuda aspectului fragil al rozătoarelor. O cârtiță sapă de obicei o rețea de tuneluri la aproximativ 10 centimetri subteran, care comunică cu exteriorul. Când există o infestare severă cu cârtițe, structura și integritatea solului din grădinii pot fi compromise, afectând astfel negativ creșterea plantelor. În plus, cartițelele pot fi un adevărat coșmar pentru aspectul general al grădinii. Din fericire există multe metode eficiente, iar o capcană de cârtiță vă va scapa de îndată de problemele nedorite.

Cum se identifică cârtițele?

Cârtița are un aspect destul de unic, care nu ar trebui să fie foarte greu de recunoscut. În esență, aceste rozătoare sunt mamifere mici, care au un mușchi asemănător unui porc și ochi și urechi minuscule care sunt ascunse sub o blană neagră sau gri. În ceea ce privește dimensiunea, cârtițele sunt de aproximativ 18 centimetri, au picioare proeminente și unghii largi pe care le utilizează în timpul săpării tunerlurilor subterane. Acestea prezintă de obicei o mișcare a modelului de înot atât pe pământ, cât și sub pământ. Datorită naturii mișcării lor, cârtițele preferă solurile care au multă umiditate, făcând astfel rozătoarele să fie mai vizibile în timpul primăverii și toamnei, mai ales în diminețile devreme sau seara.

În afară de aspectul asociat, puteți ști cu ușurință că aveți cârtițe în grădina dvs. prin prezențt mușuroaielor de cârtiță. Aceste mușuroaie sunt dealuri în formă conică care comunică cu tunelurile de sub sol. În funcție de gravitatea infestării cu talpa solului, numărul de mușuroaie și tuneluri poate varia de la doar câteva până la zeci.

Capcane de cârtițe - soluția perfectă

Lumea de combatere a dăunătorilor are o multitudine de metode utilizate în controlul cârtițelor cu o eficacitate variabilă.

Noi vă punem la dispoziție 3 capcane de cârtițe:

​Еste eficienta, ușor de folosit, se pot captură 2 cârtițe simultan. Această capcană este fabricată din oțel. Se poate curăța cu apă fierbinte. Este de utilizare multiplă. 

  1. Capcană de cârtițe - Tunel metalic

  2. Capcană de cârtițe - super eficientă!

https://epest.ro/index.php?route=product/product&path=57&product_id=65

2. Capcană de cârtițe, orbeți, șoareci de câmp

Produs de la Gardigo, iportat din Germania. Capcană de cârtițe foarte eficientă, se activează ușor. 

 

Capcană de cârtițe de calitate - cumpără acum!

https://epest.ro/index.php?route=product/product&path=57&product_id=558

3. Capcană de cârtițe - clește 

Capcană de cârtițe fabricată din metal. Sistem sigur și ușor de folosit. 

Capcană de cârtițe de calitate - Epest.ro !

https://epest.ro/index.php?route=product/product&path=57&product_id=64

Aceste capcane de cârtițe sunt importate de la cei mai mari producători mondiali. Sunt importate din Irlanda și Germania. Sperăm că am reuțit să vă convingem că la noi se pot găsi produse eficiente și de calitate când vine vorbă de capcane de cârtițe sau alte soluții pentru combaterea animalelor subterane. Pentru comenzi și întrebări ne puteți suna la numarul 031 630 10 12. Ne puteți scrie aici: pestro.ltd@gmail.com. 

Produse înrodite

0 Comentarii "3 capcane de cartite eficiente si usor de folosit"

Scrie comentariu

Numele:


Introduceți codul mai sus:

Comentariu:
Mențiuni: nu suportă HTML!