Categorii

3 pasi eficiente de alungarea soarecilor din pereti

3 pasi eficiente de alungarea soarecilor din pereti

Simpla prezenta a daunatorilor intr-un spatiu de locuit se poate transforma intr-un cosmar. Sunt foarte greu de capturat si de omorat, dar cu metodele de combatere oferite de noi, situatia este sub control. Doar trebuie aleasa varianta potrivita astfel incat orice alarma sa fie rezolvata in cel mai scurt timp.

Locurile greu accesibile sunt ideale pentru soareci si acestia stiu exact unde sa se ascunda. Vorbim aici despre rozatoare care sunt adaptate conditiilor dificile de supravietuire si care simt cand trebuie sa fuga de prezenta omului. Aici intervine tehnologia de care noi dispunem, care ajuta intotdeauna intr-o situatie de criza, cu cel mai mic efort si cu un efect garantat. Ce intelegem noi printr-o „situatie de criza”? Atunci cand rozatoarele se afla in pereti, unul dintre cele mai complicate locuri in care ar putea sa isi faca un cuib.

Propunem 3 metode eficiente de combatare a daunatorilor care nu ne lasa sa dormim linistiti.  

Alungarea soarecilor prin captura vie

Capcana de soareci este metoda cea mai buna de care omul dispune pentru capturarea rozatoarelor si care garanteaza uciderea lor. Folosindu-le, acesta nu trebuie sa atinga soarecele si nu intra in contact direct cu el. Dispunem de modele variate in functie de necesitatile fiecaruia. Recomandam capcana de soareci captare vie pentru ca este 100% sigura si extrem de eficienta. Animalul intra direct in cursa, atras de o momeala si in secunda 2 este prins inauntru. Atentia la modul in care manevrati capcana, pentru ca se poate impregna miros uman pe aceasta si soarecele nu se va mai apropia de ea. De aceea trebuie sa purtati intotdeauna manusi. Puteti pune aceasta capcana atat langa perete, cat si in perete, in spatiile unde ati auzit zgomote.

Produse eficace pentru alungarea soareci din pereti (2)
Produse pentru alungarea soarecilor- calitate si pret bun!

Alungarea soarecilor din pereti cu otravuri si capcane de soareci

Daca puteti perfora peretii si puteti pune otrava si capcane in pereti sigur ca veti alunga soarecilor usor si rapid. Dar dupa ce rozatoarele au mancat otrava, ele vor ramane capturate in perete. 

Alungarea sorecilor din pereti cu aparat combinat cu ultrasunete si unde electromagnetice 

Un mod de alungare pe care noi il recomandam este produsul Pest Repeller, acesta venind in doua variante. Prima varianta este Pest Repeller Slimline 2500, un aparat destinat suprafetelor de maxim 232 de mp, care combate daunatorii cu ultrasunete si cu unde electromagnetice. Este eficient si impotriva sobolanilor sau insectelor, avand o rata de succes garantata de noi si de experientele clientilor nostri. Tehnologia acestui aparat este foarte interesanta, practic acesta este o combinatie intre doua tipuri de unde ce actioneaza impreuna impotriva daunatorilor pentru a le alunga din pereti si evident, din casa. Aparatul schimba campul electromagnetic din jurul cablurilor electrice din pereti si are un efect resimtit de soareci sau de alti daunatori. Emite un semnal de ultrasunete foarte puternic, intre 26 kHz si 40 kHz, setarea fiind facuta direct de client in functie de gravitatea situatiei. Undele emise sunt captate de soarece, ce ii afecteaza functiile vitale si il agita foarte mult. Panica provocata il face sa nu se mai hraneasca si sa paraseasca spatiul. A doua varianta este Pest Repeller Slimline 4000, pentru suprafete mai mari, de maxim 370 mp, cu efect identic celui anterior.

Aparate eficiente pentru alungarea soarecilor din pereti | Epest.ro (1)
Produse pentru alungarea soarecilor - cumpara de la noi!

Alungarea soarecilor prin captura vie
Alungarea soarecilor din pereti cu otravuri si capcane de soareci
Alungarea soarecilor din pereti cu aparat combinat cu ultrasunete si unde electromagnetice

Speram ca am reusit sa va convingem de calitatea produselor noastre si de eficienta acestora. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice informatie cu privire la produse si metode corecte de combaterea daunatorilor. Ne gasiti pe www.epest.ro sau la numarul de telefon 031/630 10 12. Toate produsele noastre contin review-uri sincere care atesta calitatea brand-ului nostru.

 

Produse înrodite

0 Comentarii "3 pasi eficiente de alungarea soarecilor din pereti "

Scrie comentariu

Numele:


Introduceți codul mai sus:

Comentariu:
Mențiuni: nu suportă HTML!