Categorii

Cum scap de dihori

Cum scap de dihori

 

Dispariția subită și constantă a ouălor sau găsirea găinilor moarte în gospodărie poate indica existența nedorită a unui dăunător. Mai exact, apariția unui dihor. Află cum îl identifici și cum poți scăpa rapid și eficient de acest dăunător cu o capcană de dihori!

     

Cum arată dihorul

Un carnivor de dimensiuni mici (30-50cm), dihorul poate fi recunoscut ușor datorită corpului subțire și flexibil însoțit de un cap mic, turtit, cu urechi rotunde și mici și ochi rotunzi și sticloși. Are o coadă lungă (10-20cm), un maxilar proeminent cu 34 de dinți și vederea/auzul bine dezvoltate. Îi sunt caracteristici dungile albe din spatele ochilor, din jurul botului și din vârful urechilor.

 

   

De ce avem nevoie de capcană de dihori

Principalele daune produse de dihori sunt pagubele din gospodării. Un dihor poate ucide zeci de păsări domestice și poate fura/sparge ouăle acestora în timp record. Pagubele produse afectează în special afacerile agricole, motiv pentru care îndepărtarea lor rapidă și eficientă devine o prioritate.

Capcană de dihori este soluția eficace 

 

Există numeroase moduri de îndepărtare a dihorilor, inclusiv utilizarea ultrasunetelor sau injectarea anumitor substanțe în ouăle păsărilor. Însă cea mai eficientă este capturarea acestuia pentru a-l duce în pădure sau într-un loc îndepărtat de gospodărie, fără a-l traumatiza. O astfel de soluție este oferită de o capcană de dihori rezistentă. Mai exact, instalarea unei cuști speciale cu momeală vie precum o pasăre de curte mică sau un ou. Cu mecanismul încărcat, capcana va detecta prezența dihorului și se va închide automat, capturându-l fără a-l vătăma. Rapid și eficient. Această capcană de dihori este la fel de utilă și în capturarea animalelor mari precum șobolani sau jderi.

Capcană de dihori și Epest.ro 

Epest.ro oferă o varietate largă de aparate de calitate și produse performante în capturarea dăunătorilor. Suntem experți în prinderea și îndepărtarea animalelor dăunatoare precum dihori, jderi, șobolani și alte rozătoare. Venim cu soluția optimă dacă sunteți în căutarea unor aparate de specialitate pentru înlăturarea dăunătorilor sau soluții eficiente împotriva rozătoarelor. Contactați-ne acum pentru o consultație personalizată pentru problema dvs. Epest.ro deține soluția!

Produse înrodite

0 Comentarii "Cum scap de dihori"

Scrie comentariu

Numele:


Introduceți codul mai sus:

Comentariu:
Mențiuni: nu suportă HTML!