Categorii

Cum sa scapi de porumbei

Cum sa scapi de porumbei

Ganditi-va la acea imagine boema a porumbelului hranit in parc de un domn invarsta, așezat pe o bancă, aruncând hrana catorva păsări răbdătoare. Acum, gândiți-vă la statuile din orice parc, băncile, copacii și ganditi-va la mizeria lăsată în urmă de aceiași porumbei. E destul de dezgustător, si nu foarte beom.

Porumbeii - de ce sunt o problemă 

Porumbeii pot fi o adevărată provocare, nu există nici o îndoială. Și încercând să-i convingeți să se deplaseze și să deranjeze pe altcineva sau să viziteze o zonă mai prietenoasă cu păsările, poate fi stresantă atât pentru proprietarii de locuințe, cât și pentru locuitorii apartamentelor. Porumbeii sunt păsări destul de murdare. Aceștia poartă o serie de boli și paraziți și lasa kilograme de excremente în fiecare an in urma lor.

 

benzi cu tepi anti porumbei (1)
Benzi cu țepi anti porumbei - calitate și eficiență

 

Desi nu este suficient de domesticit, porumbelul s-a bucurat de o asociere cu ființele umane de secole și nu prezintă o teamă majora a oamenilor. Porumbeii nu au dușmani naturali, cu excepția oamenilor agasati, și sunt reproducători prolifici. Sunt atrasi de orice spațiu care seamănă cu stâncile și casele de pe colinele strămoșilor lor, cum ar fi pervazurile, stâlpii și chiar streașina casei dumneavoastră.

Cu toate acestea, principala preocupare a majorității proprietarilor de, atunci când vine vorba de aceste pasari, este partea lor distructivă. Îndepărtarea de casa dvs. sau a zonei din jurul apartamentului dvs. de aceste păsări distructive este esențială pentru a preveni daunele pe care le provoacă, dar poate fi frustrant să eliminați un "oaspete" care este confortabil unde se afla.

Fecalele lor pot atrage viermi, șoareci, șobolani și muștele, și, pentru că este foarte acid, vor pata și, eventual, vor mânca suprafața de bază. Caracterul caustic al fecalelor de porumbei a provocat daune considerabile acoperișurilor, în special structurilor bazate pe gudron și, în unele cazuri, a cunoscut o reducere a duratei de viață a acoperișului.

Excrementele va muraresc balconul apartamentului, curtea sau terasa. Calitatea acidă a excrementelor de porumbei poate mânca la vopseaua mașinii dvs., provocând daune importante și costisitoare automobilului.

Oricine a intampinat fecale de porumbei pe mașina, casa sau îmbrăcăminte, vă poate spune că este dificil de îndepărtat. Nu sunt ca orice alte deșeuri de păsări, deoarece scopul pentru care fecalelor acestora sunt atat de durabile este de a pastra cuibul intact. Pe scurt, excrementele lor acționează ca un agent de legare, la fel ca mortarul pentru cărămizi.

Pentru cei care locuiesc într-o zonă urbană, amenințarea porumbeilor este constantă. Nu puteți face altceva decât să le descurajați prezența.

Benzi cu țepi anti porumbeilor - soluția perfectă 

Cel mai simplu mod de a alunga porumbeii de pe veranda, terasă sau balcon este să lipiti o banda cu tepi anti pasari. Aceasta banda cu tepi anti pasari se lipeste cu ajutorul unui adeziv. Micile gauri gasite pe suprafata bazei din policarbonat sunt pentru a oferi o mai buna aderenta lipiciului, dar pot fi folosite si pentru a monta tepii cu ajutorul suruburilor.

Aceste benzi cu țepi anti porumbei nu ranesc pasarile, fac spatial inconfortabil pentru acestea, astfel nu isi vor mai face cuib in spatiul dvs.

Daca aveti nevoie de un astfel de produs il puteti gasi aici: Țepi din oțel împotriva păsărilor 5 randuri - 1 metru

Benzi cu țepi anti porumbei - cumpără acum

 

Aceste benzi cu țepi anti porumbei sunt importate din Polonia direct de la producător. Sperăm că am reușit să vă convingem că la noi se pot găsi produse eficiente și de calitate când vine vorbă de produsele anti porumbei sau alte soluții pentru combaterea păsărilor. Pentru comenzi ne puteți suna la numarul 031 630 10 12. Pentru oferte de preț sau îtrebări, va rugăm să ne scrieți: pestro.ltd@gmail.com. 

 

 

Produse înrodite

0 Comentarii "Cum sa scapi de porumbei"

Scrie comentariu

Numele:


Introduceți codul mai sus:

Comentariu:
Mențiuni: nu suportă HTML!