Categorii

La revedere ciorilor

La revedere ciorilor

Știm cu toții cât de mult trebuie să muncim atunci când ne apucăm de grădinărit. Pe lângă munca fizică depusă și îngrijirea efectivă a culturilor, mai există și alți factori pe care trebuie să îi avem în vedere și care nu țin de noi, ci de mediul încojurător.Păsările, în special ciorile reprezintă unul dintre acești factori.

Ciorile sunt păsări inteligente care trăiesc pe lângă casele oamenilor, distrungând considerabil culturile agricole, mai ales când atacă în cârd. Există patru specii de ciori și anume: cioara-de-semănătură (Corvus frugileus), cioara-grivă (Corvus cornix), cioara-neagră (Corvus corone) şi stăncuţa (Corvus monedula).  Toate sunt omnivore iar alimentația lor se bazează pe semințe, fructe variate (dar în special pepenii, deoarece conțin multă apă, iar vara secetoasă le provoacă să îi atace), dar și viermi, insecte, broaște etc.

Și totuși cum scăpam de ciori, fără să le punem în pericol viața?

Noi, cei de la Epest.ro, vă oferim cea mai simplă și eficientă soluție: dispozitivele cu alarmă acustică anti păsări.  

Dispozitivul cu alarmă acustică - cum funcționează

Aparatul electronic împotriva păsărilor emite sunete de păsări de pradă - șoimul, șoricarul pentru a speria păsările nedorite. Practic păsările sunt păcălite că sunt într-un pericol apropiat mare. Prin urmare, ele voi părăsi zona imediat și dacă se vor întorce vor auzi din nou aceste sunete. Aparatul are patru moduri de operare: OFF, senzor de mișcare, strigăt de pasăre de pradă 5 minute și strigăt de pasăre de pradă 10 minute și poate fi comandat online. 

Dispozitiv cu alarmă acustică - unde se poate achiziționa

La Epest.ro veți găsi toate informațiile suplimentare despre dispoztivul cu alarmă acustică anti păsări. Pur și simplu apăsați aici

Dispozitiv-cu-alarma-acustica-pasari (1) Epest.ro
Dispozitive eficiente cu alarma acustica anti pasari - calitate si pret bun!

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, pentru orice detalii, neclarități echipa noastră vă stă la dispoziție. Ne găsiți la numărul de telefon 031 630 10 12 sau pe adresa de e-mail pestro.ltd@gmail.com .

Împreună vă ajutăm să găsiți soluția cea mai bună pentru combaterea păsărilor, fără a le pune viața în pericol și fără a afecta mediul înconjurător.

Spune La revedere ciorilor cu Epest.ro!

 

Vezi:Dispozitivul cu alarmă acustică - cum funcționează
        Dispozitiv cu alarmă acustică - unde se poate achiziționa

 

Produse înrodite

0 Comentarii "La revedere ciorilor "

Scrie comentariu

Numele:


Introduceți codul mai sus:

Comentariu:
Mențiuni: nu suportă HTML!