Categorii

Unde se ascund ploșnițele

Unde se ascund ploșnițele

Unde se ascund ploșnițele?

Ploșnițele pot fi atrase de diferite gazde, numeroase, cum sunt vertebratele cu sânge cald (de exemplu: rozătoare, câini, pisici). Cu toate acestea, oamenii sunt gazda lor preferată.

Aceste insecte sunt atrase de căldură, de umiditatea corpului uman. Pot detecta aceste gazdele de la aproximativ trei metri distanță. Unde se ascund ploșnițele? Acest fapt se leagă de disponibilitatea de sânge a gazdelor.

Ploșnițele sunt nocturne și activează mai ales noaptea. Însă ce se întâmplă când răsare soarele? Ele nu se târăsc, de obicei, pe distanțe lungi și nu au aripi, tind să stea în apropierea potențialelor gazde. Sunt atașate doar la corpurile gazdelor în timpul alimentării cu sânge. Între mesele de sânge se pot afla pe mobilier, în spatele tapetului, sub marginea covorului.

Forma lor aplatizată facilitează ascunderea rapidă a paraziților în fisuri, inclusiv pereți, podele din lemn, prize electrice și alte locuri înguste din interiorul și din afara casei sau a altei zone.

În timp ce dormitoarele tind să găzduiască mai multe ploșnițe decât alte locații gospodărești, trebuie menționat că acestea, se pot ascunde oriunde oamenii tind să doarmă sau să se odihnească. Câteva exemple de alte ascunzătoare includ: perne în cinematografe și avioane, scaune în autobuze și taxiuri, scaune în săli de pauză, spații de depozitare, birouri sau saloane cu mobilier tapițat.

Ploșnițele gravitează către persoanele care rămân inactive (de exemplu, dormind) suficient de mult pentru a le oferi o masă de sânge, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la locul în care se ascund pe corp. Spre deosebire de căpușe, ele nu se atașează de o gazdă umană, dar pot fi transportate de oameni, prin lucrurile lor, cum ar fi o haină, bagaje sau mobilă.

Procesul de alimentare durează de obicei de la trei până la zece minute. Deși, majoritatea oamenilor nu știu că sunt mușcați în timpul alimentării cu sânge, mușcăturile pot duce la mâncărimi cauzate de o reacție la salivă și acest lucru poate provoca disconfort de până la o săptămână sau mai mult. Odată ce alimentarea sângelui este completă, ploșnițele se retrag în ascunzătorile lor pentru a digera sângele.

Nu așteptați să aflați unde se pot ascunde ploșnițele în casa dumneavoastră!!!

Dacă bănuiți că este posibil să aveți o infestare, contactați Echipa Epest.ro - suntem profesioniști de control al dăunătorilor.

Epest.ro oferă o varietate largă de aparate de calitate și produse performante pentru combaterea ploșnițelor. Suntem experți în prinderea și îndepărtarea insectelor dăunatoare precum ploșnițe, gândaci, și multe alte. Venim cu soluția optimă dacă sunteți în căutarea unor aparate de specialitate pentru înlăturarea dăunătorilor sau soluții eficiente împotriva insectelor. Contactați-ne ACUM pentru o consultație personalizată 031 630 10 12 sau pestro.ltd@gmail.com pentru problema dvs. Epest.ro deține soluția!

 

Produse înrodite

0 Comentarii "Unde se ascund ploșnițele"

Scrie comentariu

Numele:


Introduceți codul mai sus:

Comentariu:
Mențiuni: nu suportă HTML!