Categorii

Returnarea bunuruilor și reclamații

Folosiți acest FORMULAR DE RETURNARE A BUNURILOR și RECLAMAȚII pentru a solicita returnare a produselor sau reclamații.

Utilizatorul are dreptul de a returna produsele comandate, fără penalității și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 (treizeci) de zile calendarice de la primirea bunurilor, dacă marfă nu a fost utilizată, despachetată, sau cu aspect deteriorat conform art. 50 de la Legea privind protecția consumatorilor. Returnarea bunurilor se face pe cheltuială cleintului.

Conform Legea privind protecția consumatorilor, Utilizatorul trebuie să completeze Formularul de Returnare a bunurilor și Reclamații sau să exprime în mod neechivoc decizia sa să se retrage din contract/ de la comandă. După completarea formularului sau a unei alte cereri, clientul va fi contactat de către un reprezentat al firmei noastre în termen de 1 zi lucratoare.

Condiții de returanre:
- La returnarea produsului trebuie să fie furnizat și documentul original de achiziția (bon fiscal, factură), certifactul de garanție original cu care produsul a fost livrat.
- În cazul în care produsul returnat este cu ambalaj deteriorat, urme de utilizare, zgârieturi, șocuri, produse ce sunt deteriorate de căderi de tensiune, lipsesc accesorii, nu este prezentat certificatul de garanție, ne rezervam dreprul de a decide acceptarea produsului respectiv. Ne rezervam dreptul de a deduce so sumă din valoarea acestuia pentru daunele cauzate produsului. În acest caz, clientul va fi anunțat după primirea produsului la sediul nostru și inspectarea lui.
-După primirea bunurilor, Comerciantul are dreptul conform Legea privind protecția consumatorilor sa recupereze contavaloarea produselor în termen de 14 de zile calendarice.

 

Contacte: Epes.ro
.......................................
.......................................
Tel.: 031 630 10 12
e-mail: pestro.ltd@gmail.com  


Notificare de retragere din contract

 

*Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract. 

Către      ....................................................................................................................................................................

Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse..................................................................................................................................

Comandate la data (*)/primite la data (*) ................................................................
Numele consumatorului (consumatorilor) ...............................................................

Adresa consumatorului (consumatorilor) ................................................................

Semnătura consumatorului (consumatorilor) ……………………………………………Data  ..............................................