Categorii

Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe

Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe
Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 cutiuțe
Gel impotriva porumbeilor Cea mai eficienta solutia anti porumbei si pasari 45 bucati

Producător: Bird Free Ltd. – Anglia
Cod produs: 78-45-10
Puncte de recompensă: 49
Disponibilitate: Stoc epuizat temporar
Preţ: 1.661,07 Lei 1.328,86 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 5899

Gel pentru alungarea păsărilor (porumbei, pescaruși) Bird free optical gel - 45 bucăți

elul împotriva păsărilor Bird free optical gel este un produs unic pentru controlul tuturor speciilor de păsări,  transformând locurile protejate de acesta în locuri neatractive de cuibărit și populat de către păsări.  Set de 45 bucăți. 

Principiul de acțiune al gelului împotriva păsărilor se bazează pe  modul în care păsările văd în spectrul ultraviolet al luminii, lumina reflectată de gelul arătând ca flacără de foc, iar păsările au intoleranță congenitală la foc. În plus, în afara  acțiunii principale a gelului  împotriva păsărilor există și o barieră de miros, insuportabil pentru păsări. Prin aceste două acțiuni gelul este foarte eficient pentru controlul aproape a tuturor speciilor de păsări.

În urma acțiunii gelului păsările părăsesc locurile în care este amplasat produsul.

Bird free optical gel este foarte comod de amplasat, acesta poate fi folosit în aer liber și în spații acoperite. Gelul împotriva păsări acționează pentru o perioadă de peste trei ani /36 luni/, nu este influențat de condiții meteorologice, precum soare, ploaie, zăpadă, vânt.

Bird free optical gel reprezintă un gel introdus fabric în cutie din plastic, realizată din produse naturale, nu este biocid.

Se livrează gată de utilizare în cutie transparentă din plastic, care se montează foarte repede și ușor în locurile vizitate de păsări, inclusiv pe suprafețe verticale cu ajutorul unui silicon obișnuit de montare.

Gelul împotriva păsări poate fi folosit în orice locuri cu probleme cauzate de păsări. Este potrivit de utilizare în aeroporturi, birouri guvernamentale, stadioane sportive, gări, spitale, fabrici, piloni, poduri, clădiri istorice, la vila, acasă și alte locuri. Cutiile din plastic trebuie amplasate la o distanță de maxim 20 cm una de altă, cea ce vă va asigura un efect maxim pentru combaterea păsărilor.

Ambalaj: 45 buc * 20 g. 
15 buc într-o cutie din carton

3 x cutii din carton fiecare cu 15 buc = 45 de bucăți 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: