Categorii

Aparate Slimline 2500 (2 buc.) cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 232 mp

Aparate Slimline 2500 (2 buc.) cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor  și insectelor târâtoare pentru 232 mp
Aparate Slimline 2500 (2 buc.) cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor  și insectelor târâtoare pentru 232 mp Aparate Slimline 2500 (2 buc.) cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor  și insectelor târâtoare pentru 232 mp Aparate Slimline 2500 (2 buc.) cu ultrasunete și unde electromagnetice pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor  și insectelor târâtoare pentru 232 mp
Set de doua aparate cu ultrasunete si unde electromagnetice foarte eficace. Functioneaza impotriva soarecilor, sobolanilor si gandacilor.

Producător: Brighter Image Ltd. – Irlanda
Cod produs: STOP-232-2-10
Puncte de recompensă: 9
Disponibilitate: Stoc epuizat temporar
Preţ: 374,69 Lei 355,95 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 1090

Aparate SLIMLINE 2500 
Set de 2 bucăți 

Aparat combinat cu ultrasunete și unde electromagnetice împotriva rozătoarelor și insectelor târâtoare 
Garanție: 24 de luni. 


Aparat combinat cu ultrasunete și aparat electronic  electromagnetic SLIMLINE 2500 – eficient pentru 232 m.p. pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare – gândaci, furnici, păienjeni, etc. Protecție garantată în toata casa. 

PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE: Aparatul combină două aparate în unu – de ultrasunete și electromagnetic în vederea obținerii unei acțiuni mai eficace pentru alungarea dăunătorilor nedoriți.

Aparatul schimbă câmpul electromagnetic existent în jurul cablurilor instalației electrice, cea ce produce o acțiune puternică pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor, veverițelor, păianjenilor, gândacilor, furnicilor și altor insecte târâtoare.  

De asemenea emite un semnal puternic de ultrasunete cu frecvență de 26 kHz și 40 kHz în funcție de setarea dorită. Ultrasunetele acționează asupra aparatului auditiv și sistemului nervos al rozătoarelor și insectelor. Prin acțiunea sa aparatul produce perturbarea funcțiilor lor vitale și provoacă panică în rândul lor.

Rozătoarele și insectele încetează să se hrănească și să se înmulțească, iar în urma părăsesc zona protejată. Forma și frecvența impulsurilor se schimbă continuu, prevenindu-se astfel adaptarea rozătoarelor la aceste impulsuri. Aparatul reduce densitatea unora din insectele dăunătoare – furnici, păienjeni. 

Ultrasunetele emise sunt în afara intervalului de audibilitate al oamenilor și animalelor de companie, precum câini, pisici, păsări și alte animalele cu sânge cald. Ele sunt insuportabile pentru hamsteri și cobai.

Aparatul nu influențează semnalele de televiziune, radio, de alarmă sau cele telefonice, alertele de incendiu și de gaze.
Este inofensiv pentru omenii, inclusiv pentru femeile însărcinate, copiii și persoanele cu  stimulatoare cardiace și aparate auditive.

 

MĂSURI PREVENTIVE: Cea ce încurajează apariția rozătoarelor și insectelor sunt alimentele descoperite și resturile alimentare. Strângeți produsele alimentare și eliminați deșeurile. Igiena bună și dăunătorii rareori sunt compatibile. Înaintea utilizării aparatului este bine a asigura ieșiri din încăperile. Astfel veți accelera efectul. După ce rozătoarele părăsesc zona protejată, închideți toate intrările și umpleți toate găurile din pereți și podea. Măsurile preventive corespunzătoare accelerează și cresc efectul  de la funcționarea aparatului cu ultrasunete pentru combaterea rozătoarelor.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Conectați aparatul la priză cu tensiune de 220 V. Indicatorul luminos se aprinde și stinge automat, fiind o indicație pentru funcționarea aparatului. Lăsați aparatul a funcționa fără întrerupere – consumul este minim, practic nefiind înregistrat de contor. Protejați aparatul de contact cu apă și de razele solare directe.

ATENȚIE: PENTRU OBȚINEREA UNUI EFECT MAXIM, RESPECTAȚI URMĂTOARELE CERINȚE:

- Conectați aparatul în apropierea tabloului electric de distribuție (de obicei este în holul locuinței) – astfel efectul se distribuie uniform prin cabluri în toate încăperile.

- Aparatul este eficient numai pentru încăperi, care sunt cu pereți cu cabluri de instalație electrică.   

- Nu folosiți prelungitori – astfel se reduce efectul.

- După obținerea efectului dorit, nu opriți aparatul pentru a preveni reapariția rozătoarelor. 

          EFECT AȘTEPTAT: Efectul inițial se poate observa după câteva zile, iar efectul maxim se obține după încă aproximativ 5-7 zile. În această perioadă probabil veți observa o activitate crescută a rozătoarelor. Este normal – sub acțiunea undelor electromagnetice ele își părăsesc  locurile de ascundere, iar în urma părăsesc și încăperile. Utilizarea unor mijloace suplimentare (capcane, momeli, etc.) în această perioadă aduce un efect foarte mare.

Parametri tehnici:
Tensiune de alimentare
: 220-240V/50Hz
Putere consumată: 3W
Acest aparat are un adaptor (ștecăr potrivit) pentru prizele electrice în România. 

Garanție: 24 de luni.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: