Categorii

Aparat anti câini, pisici, navăstuici, jderi, păsări mici, 100 de mp, Gardigo

Aparat anti câini, pisici, navăstuici, jderi, păsări mici, 100 de mp, Gardigo
Aparat anti câini, pisici, navăstuici, jderi, păsări mici, 100 de mp, Gardigo Aparat anti câini, pisici, navăstuici, jderi, păsări mici, 100 de mp, Gardigo Aparat anti câini, pisici, navăstuici, jderi, păsări mici, 100 de mp, Gardigo Aparat anti câini, pisici, navăstuici, jderi, păsări mici, 100 de mp, Gardigo Aparat anti câini, pisici, navăstuici, jderi, păsări mici, 100 de mp, Gardigo
Dispozitiv impotriva cainilor si pisicilor, produs importat din Germania. Foloseste ultrasunete de alungare a animalelor.

Producător: GARDIGO - Germania
Cod produs: 60048-10
Disponibilitate: Stoc epuizat temporar
Preţ: 135,90 Lei

Aparat cu ultrasunete anti câini, pisici, navăstuici, jderi, și alte animale pentru o suprafață de până în 100 de mp, Gardigo 

Produs ce nu dăunează animalele. 
Ecologic, fără substanțe toxice. 
Alungare eficientă a dăunătorilor din gradină. 

Cum funcționează:
Gardigo Animal Repeller este un aparat de nouă generație ce protejează proprietatea dumneavoastra cu ajutorul ultrasuntelor.
Aparatul emite semnale de înaltă frecvență ce sunt insuportabile pentru animalele cum ar fi câini, pisici, jderi, nevăstuici și altele. Poate afecta și păsări. 
Ultrasunetele puternice sunt cu frecvență între 20 000 - 30 000 de Hz. 
Dispozitivul este dotat și cu diode emițătoare de lumină LED flash cea ce produce protecție maximă. LED-ul flash este dotat cu senzor de lumină, flash-ul se pornească numai în întuneric. 

Se folosește în aer liber. Este eficient anti câini, pisici, gândaci, nevăstuici, vulpi, căprioare, iepuri, șoareci, șobolani și niște păsări mici.

Moduri de operare: 
Regim 0- OFF - Dispozitivul este oprit.
Regim 1 - 20 de sec. dispozitivul emite ultrasunete/ 50 de sec. pauză - Se recomandă pentru utilizare în termen scurt - 1-2 zi. 
Regim 2 - 20 de sec. pornit/ 2 min. pauză - Se recomandă pentru perioade de 1 săptămână. 
Regim 3 - 20 de sec. pornit/ 5 min. oprit - Se recomandă în timpul nopții. 

Montare: Pe perete sau în pământ 

Specificații tehnice:
Arie de acțiune: de până în 100 de mp
Frecvență: 20000-30000 Hz
Alimentare: 3 buc de tip АА sau 5 V (nu fac parte din set). Se poate alimenta la un adaptor de 220 V (se cumpără separat).
Dimensiuni: 8.5 cm х 11.5 cm х 5,5 cm
Dimensiuni a suportului de montaj: 3 cm х 27 cm х 1 cm

Notă:

Vă rugăm să aveți  în vedere faptul că animalele sunt diferite. Unele pisici ca pisicile albe și alte pisici mai exotice nu pot auzi sunete aflate pe o frecvență mai înaltă.

Reacțiile animalelor variază: unele dintre pisici vor fugi imediat, iar altele – pot merge în față aparatului și să rămână acolo. Primă pisica este timidă,  cealaltă este  o pisică care protejează teritoriu său sau încearcă să-și mențină locul. În urma, ambele pisici vor evita zona respectivă, care este protejată de acest aparat. Acest proces durează de obicei 3-4 săptămâni. În cazuri excepționale, pot dura până în 3 luni.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: