Categorii

Aparat SlIMLINE 1000 cu ultrasunete împotriva șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 93 mp, Pest Clear

Aparat SlIMLINE 1000 cu ultrasunete împotriva șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 93 mp, Pest Clear
Aparat SlIMLINE 1000 cu ultrasunete împotriva șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 93 mp, Pest Clear Aparat SlIMLINE 1000 cu ultrasunete împotriva șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 93 mp, Pest Clear Aparat SlIMLINE 1000 cu ultrasunete împotriva șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 93 mp, Pest Clear Aparat SlIMLINE 1000 cu ultrasunete împotriva șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare pentru 93 mp, Pest Clear
Aparat cu ultrasunete anti soareci, sobolani, dihori, insecte taratoare. Eficient impotriva gandacilor.

Producător: Brighter Image Ltd. – Irlanda
Cod produs: STOP-93-10
Puncte de recompensă: 4
Disponibilitate: Stoc epuizat temporar
Preţ: 88,60 Lei
Preţul în puncte de recompensă: 890

Aparat SlIMLINE 1000 cu ultrasunete împotriva șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare - pentru 1 încăpere (pentru o suprafață de până în 93 de mp)
Garanție: 24 de luni.

Dispozitivul electronic cu ultrasunete SLIMLINE 1000 este eficient pentru o suprafață de 93 mp. pentru combaterea șoarecilor, șobolanilor și insectelor târâtoare -  gândaci, furnici, păianjeni și altele.  

Dispozitivul asigură protecția împotriva șoarecilor, șobolanilor, gândacilor, furnicilor, păianjenilor și altor insecte, emițând un semnal puternic de ultrasunete cu frecvență de 26 kHz. 

Ultrasunetele emise sunt în afara intervalului de audibilitate al oamenilor și animalelor de companie, precum câini, pisici, păsări și alte animalele cu sânge cald. Ele sunt insuportabile pentru hamsteri și cobai. 

Aparatul nu influențează semnalele de televiziune, radio, de alarmă sau cele telefonice, alertele de incendiu și alarmă de gaz.
Este inofensiv pentru omenii, inclusiv pentru femeile însărcinate, copiii și persoanele cu  stimulatoare cardiace și aparate auditive.

S-a dovedit în condiții de laborator că ultrasunetele cu acești parametri atacă sistemul nervos al dăunătorilor și le face a părăsi teritoriul protejat de dispozitivul. 

Frecvența semnalului emis se schimbă "ondulant", nepermițând dăunătorilor a se adapta la semnalul, garantând astfel eficacitatea aparatului. Asigură protecția unor încăperi cu suprafață de până în 93 m.p. Dacă încăperea este îngrădită, trebuie amplasat câte un aparat în fiecare unitate separată.

Pentru obținerea eficienței maxime, aparatul nu trebuie acoperit, nu trebuie amplasat în spatele unor îngrădiri, pereți, etc. 

CE EFECT ARE ASUPRA DĂUNĂTORILOR?: Aparatul trebuie ținut conectat tot timpul la rețeaua electrică.  Efectul se observă după câteva zile, iar rezultatele sunt vizibile în 5-7 zile.   

În cea ce privește insectele (gândaci, furnici, etc.), în primele zile după pornirea aparatului se observă o creștere a activității acestora, pentru că undele emise de aparat le fac a părăsi locurile lor obișnuite de populare.  Sub influența ultrasunetului insectele își pierd abilitățile de reproducere și părăsesc zona protejată. În următoarele 1-2 săptămâni,  din oua depuse iasă insecte, dar nu vor fi depuse oua noi. Asta înseamnă o reducere treptată a prezenței insectelor și după aproximativ 3 săptămâni de la pornirea aparatului, zona protejată se curăță de insecte.

Nu sunt excluse vizitele accidentale ale unor rozătoare în căutarea hranei. Este cert faptul că ele nu vor rămâne în zona protejată.

Aparatul trebuie lăsat pornit tot timpul – 24 ore, 7 zile pe săptămână.

Consumul de electricitate al aparatului este nesemnificativ, practic aproape ”de zero”, cea ce asigură o protecție ieftină, de încredere împotriva dăunătorilor, fără substanțe chimice,  otrăvuri și fără consum.  Aparatul nu necesită deservire.   

Aparatul are un aspect estetic.  

Parametri tehnici:
Tensiune de alimentare: 220-240V/50Hz
Putere consumată: 3W

Garanție: 24 de luni.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: